AGR Cockpit:
Registratie van meststoffen, maar dan rechtstreeks op uw boordcomputer.

AGR Cockpit

Met de AGR Cockpit beschikt u over een AGR/GPS systeem dat voldoet aan de (nieuwe) eisen die de overheid stelt aan het vervoer van (vaste) mest in Nederland en België.

Het systeem bestaat uit een bedieningspaneel (actief deel) dat in de cabine wordt geplaatst en een trailer controller (passief deel) die wordt bevestigd op de as van de bakwagen, aanhangwagen en/of oplegger. Bij het laden of lossen wordt de verplichte informatie verstuurd naar RVO en/of de Vlaamse Mestbank

Uniek systeem

De Data2Track AGR Cockpit is uniek. Een volwaardige boordcomputer met handige functionaliteiten gecombineerd met de verplichte registratie van meststoffen. Compact en eenvoudig in gebruik.

 • (1) AGR/GPS vaste mest Nederland
 • (2) Ritregistratie systeem
 • (3) Rit- en orderregistratie
 • (4) Geïntegreerde truck navigatie
 • (5) Urenregistratie met koppeling CAO-verloning
 • (6) AGR/GPS België

1. AGR/GPS

Automatische verzending van vereiste gegevens

De AGR Cockpit is voorzien van een handscanner waarmee de barcode van het vervoersbewijs dierlijke meststoffen, de pot en het deksel gescand worden. Alle vereiste gegevens, inclusief locatie, worden via het ingebouwde GPS/GPRS modem automatisch verzonden naar RVO.

2. Ritregistratie

Alle informatie die u nodig hebt, in een oogopslag

Via het ingebouwde track en trace systeem weet u voortaan precies waar al uw voertuigen zich bevinden. De beveiligde webportal Fleetcontrol geeft u inzicht in exacte locatiegegevens die (dankzij Google Maps koppeling) zelfs tot op straatniveau kunnen worden ingezoomd.

De technologie zorgt ervoor dat u overzichtelijke rapportages kunt inzien van gemaakte uren, activiteiten en rittenverloop van uw medewerkers. Ook kunt u  Points Of Interest (landmarks) ingeven en zo adreslocaties vastleggen. Zone- en routebewaking bewaking behoren tot de standaard mogelijkheden van de website.

 • Exacte locatie van uw voertuigen
 • Alle informatie op uw pc
 • Rapporten genereren
 • Landmarks en adreslocaties worden vastgelegd
 • Zone- en routebewaking

3. Rit en orderregistratie

Maak optimaal gebruik van de real-time overdracht functie

De AGR Cockpit is het meest functioneel als u deze koppelt met uw back-office. Door de universele interface van Data2Track is de AGR Cockpit gemakkelijk te integreren met de meest gangbare TMS- en planningspakketten. Dit zorgt voor realtime informatie-overdracht, bijvoorbeeld rit- en werkopdrachten en terugmeldingen.

4.Geintegreerde trucknavigatie

Alle informatie die u nodig hebt, in een oogopslag

De chauffeur kan de trucknavigatie op verschillende bedienen:

 • Stand-alone navigatie
  Bij het overzenden van de ritopdrachten naar het voertuig, worden adresgegevens parallel ingeladen in de navigatiemodule. Zodra de chauffeur de details van een ritopdracht heeft geselecteerd, kan de navigatie button worden geactiveerd, en wordt de navigatie gestart.
 • Handmatig invoeren van adresgegevens
  Als het adres niet wordt herkend, kan de chauffeur de gegevens handmatig invoeren.

Geïntegreerde navigatie is alleen mogelijk als de ritlijstkoppeling is gerealiseerd.

Boordcomputer

5. Urenregistratie met koppeling cao verloning

Data2Track heeft een eigen urenmodule, FleetTime ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om de gewerkte uren van het rijdend personeel automatisch via de AGR Cockpit te importeren en de CAO van TLN hierop toe te passen. Ook kunt u eenvoudig verlofdagen, t.v.t. en onkosten bijhouden en deze desgewenst aanbieden bij een salarispakket.

macbook

6. AGR/GPS België

De AGR Cockpit is standaard uitgevoerd volgens de wettelijke eisen in Nederland. Hetzelfde systeem is ook leverbaar voor mestvervoer ‘van’ en ‘naar’ België. En natuurlijk ingericht volgens de Belgische richtlijnen. Gemakkelijk te installeren op uw bestaande AGR systeem.  Een compleet systeem waarmee u altijd de grens over kunt!

Nederland en Belgie

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Data2Track u kan bieden? Wij nemen graag contact met u op!

© 2016 Data2Track Webdesign door TODD Reclamestal