Ontdekt de revolutie van slimme
voertuigcommunicatie- en volgsystemen

Innovatief & efficiënt fleetmanagement

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om alle veranderingen bij te kunnen houden, is blijvende innovatie cruciaal. Ook op gebied van fleetmanagement. Want, hoe efficiënter u uw fleetmanagement kunt inrichten, hoe beter uw logistieke organisatie verloopt.
En daarmee kunt u kosten besparen én de concurrentie een stap voor blijven.

Data2Track biedt innovatieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee transporteurs en logistiek dienstverleners de inzet van transportmiddelen en/of chauffeurs kunnen optimaliseren.

Waarom een fleetmanagement
oplossing van Data2Track?

Met de universele interface van Data2Track is zowel de boordcomputer als de Drivers App makkelijk te integreren met de meest gangbare TMS- en planningspakketten.

Met een CAN Bus koppeling heeft u realtime inzicht in o.a. het brandstofverbruik, toerental, cruise control en stationair draaien van het voertuig. Via de geïntegreerde rijstijlassistent wordt de chauffeur realtime geattendeerd op zijn rijstijl. Hierdoor kan de chauffeur zijn rijstijl direct aanpassen, wat meteen brandstof besparend werkt en leidt tot directe kostenbesparing.

 

Onze fleetmanagementsystemen maken standaard gebruik van Google navigatie, maar kunnen ook worden geleverd met truck navigatie die rekening houdt met beperkingen voor vrachtwagens. Met de geïntegreerde bel- en berichtenmodule is er op elk gewenst moment communicatie mogelijk met de thuisbasis, opdrachtgever of afnemer. De Drivers App ondersteunt op verschillende niveaus de camerafunctie, waardoor onverwachte situaties, zoals schades, kunnen worden vastgelegd, verzonden en gedeeld.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Data2Track u kan bieden? Wij nemen graag contact met u op!

© 2016 Data2Track Webdesign door TODD Reclamestal