Data2Track:
Als afstand een rol speelt

 • 20¬†jaar ervaring
 • Solide en
  betrouwbare
  leverancier
 • Eenvoudige
  oplossingen

Over ons

Data2Track BV biedt sinds 1995 oplossingen op het gebied van positiedoorgifte en datacommunicatie. Het bedrijf exploiteerde oorspronkelijk Siemens-Datatrak netwerk dat speciaal voor die toepassing is ontwikkeld. Met onze oplossingen kunnen klanten hun voertuigen te allen tijde op een beeldscherm volgen en aansturen.

In de loop der jaren heeft Data2Track op dit gebied veel kennis vergaard, een groot aantal diensten en producten ontwikkeld, en ervoor gezorgd dat klanten altijd snel de data in hun eigen back-office kunnen verwerken. Daarbij mag de Universele Interface niet onvermeld blijven, die zeer korte koppelprojecten garandeert. Vanaf eind 2007 hebben wij volledig afscheid genomen van het eigen Siemens-Data2Track netwerk en leveren wij uitsluitend nog GPRS-oplossingen.

Solide en betrouwbare leverancier van een breed scala aan krachtige en eenvoudige fleetmanagementoplossingen.

Visie

Data2Track B.V. is de solide en betrouwbare leverancier van een breed scala aan krachtige, eenvoudige oplossingen op het gebied van voertuigcommunicatie en volgsystemen.

Missie

Ons doel is om klanten in staat te stellen hun bedrijfsvoering te optimaliseren met onze oplossingen, producten en infrastructuur. Onze klanten profiteren daarbij van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mobiele datacommunicatie en vele jaren ervaring met alternatieve systemen.

Voor wie

De doelgroep van Data2Track wordt gevormd door de zakelijke markt en (semi-) overheidsinstellingen.

Data2Track-oplossingen worden gebruikt door bedrijven in de servicewereld, in de transportwereld en door openbare en ordediensten (politie, brandweer en ambulance).

 • Servicewereld
 • Transportwereld
 • Openbare en ordediensten
  (politie, brandweer en ambulance)

Directie

Rob Bouwer Commercieel Directeur

Wilbert de Vlieger Technisch Directeur

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Data2Track u kan bieden? Wij nemen graag contact met u op!

© 2016 Data2Track Webdesign door TODD Reclamestal