Data2Track:
Als afstand een rol speelt

 

 • 20 jaar
  ervaring
 • Solide en
  betrouwbaar
 • Innovatief en
  vooruitstrevend

Over ons

Data2Track BV biedt sinds 1995 oplossingen op het gebied van positiedoorgifte en datacommunicatie. Het bedrijf exploiteerde oorspronkelijk Siemens-Datatrak netwerk dat speciaal voor die toepassing is ontwikkeld. Met onze oplossingen kunnen klanten hun voertuigen te allen tijde op een beeldscherm volgen en aansturen.

In de loop der jaren heeft Data2Track enorm veel kennis vergaard op het gebied van positiedoorgifte en datacommunicatie. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal diensten en producten die over de jaren zijn ontwikkeld voor onze klanten. We blijven doorontwikkelen en innoveren. Zo zijn we afgestapt van het Siemens-Data2Track netwerk in 2007, overgestapt naar GPRS-oplossingen, hebben een verklaring voor typegoedkeuring vanuit de overheid voor (vaste) mestvervoer in Nederland en België verkregen en ontwikkelde onze eigen Drivers app boordevol innovatie en functionaliteit.

Solide en betrouwbare leverancier van een breed scala aan krachtige en eenvoudige fleetmanagementoplossingen.

Visie

Een solide partner die met intelligente voertuigcommunicatie en innovatieve software een absolute meerwaarde kan zijn voor bedrijven binnen de transportbranche. Die door middel van haar oplossingen een positieve bijdrage kan leveren aan mens, middel  en milieu.

MISSIE

Wij zijn een leverancier en producent van voertuigcommunicatiesystemen en software oplossingen binnen de Logistieke branche. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging. Wij vinden dat onze klanten zich voor de volle 100% bezig moeten kunnen houden met hun corebusiness en wij hierin, d.m.v. producten en ondersteuning, moeten voorzien.

Voor wie

De doelgroep van Data2Track wordt gevormd door de zakelijke markt en (semi-) overheidsinstellingen.

Data2Track-oplossingen worden gebruikt door bedrijven in de servicewereld, in de transportwereld en door openbare en ordediensten (politie, brandweer en ambulance).

 • Servicewereld
 • Transportwereld
 • Openbare en ordediensten
  (politie, brandweer en ambulance)

Directie

Rob Bouwer Commercieel Directeur

Wilbert de Vlieger Technisch Directeur

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Data2Track u kan bieden? Wij nemen graag contact met u op!

© 2016 Data2Track Webdesign door TODD Reclamestal